13 April, 2024

Politica de livrare

Zulituli.ro vă oferă acces la resurse educaţionale digitale, cărți electronice destinate utilizării în educaţia specială şi lucrul cu elevi cu cerinţe educative speciale prin intermediul unui Abonament („Abonament”). În cadrul acestuia Zulituli.ro vă acordă un număr de resurse educaţionale digitale disponibil în abonamentul dvs. pe care îl alegeţi (Abonament pentru 1 lună, abonament pentru 3 luni sau abonament pentru 1 an) pentru scopuri educative și informații personale.

Produsele digitale se pot descărca în calculatorul dvs. imediat după achiziţionarea unui tip de abonament menţionat mai sus, deci nu exista ca produse fizice care sa fie livrate clientului. Zulituli.ro permite accesul pe site şi la o serie de resurse educaţionale gratuite şi  îşi rezervă dreptul de a alege numărul şi tipul resurselor (jocuri, materiale didactice, informaţii legate de artterapie, etc.) la care să ofere acces gratuit.

Este obligaţia şi responsabilitatea clientului să verifice informaţiile de compatibilitate şi instrucţiunile public disponibile pe site şi să se asigure că produsele digitale pe care intenţionează să le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care doreşte să le utilizeze, înainte de a realiza achiziţia.

În situaţia în care clientul achiziţionează un  abonament pentru produse digitale care nu sunt compatibile cu dispozitivul său şi această incompatibilitate este specificată în mod public pe site, nu va fi posibilă returnarea contravalorii produselor.

Zuilituli.ro nu poate returna, converti sau pune la dispoziţia clientului alte formate decat cele existente pe site în momentul tranzacţiei.

0
    0
    Cos
    Cosul tau este golinapoi la magazin